درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

Blog Article

با رسیدن به نیمه‌های اسفند، زمین آرام‌آرام خون گرم حیات را به رگ‌های سرد و خشکیدۀ درخت و گیاه می‌دمد. انگار همه چیز پس از سکوت و سرمای سرد و سنگین زمستان دوباره زنده می‌شود و رنگ و بویی تازه به خود می‌گیرد.

دانلود کتاب

چند مورد از مهم‌ترین فاکتورها در انتخاب نهال، به شرح زیر هستند:

به “کشاورزی و محیط زیست” خوش آمدید. این منبع طراحی شده تا علاقه مندان را در درک و کاوش پیرامون موضوعات کشاورزی و منابع زیستی درگیر کند.

در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.

انواع راهبردهای آبیاری کمکی ………………………………………………………….. ۳۱

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: برخی می‌گویند «حجاب» ساخته دست روحانیون است

مزایا و معایب کشت بدون آبیاری - پایگاه دانلود رایگان کتاب

سخنان آخر – تذکرات نهایی……………………………………………………………. ۹۹

پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.

فرقی نمی‌کند که بخواهیم یک نهال بکاریم click here یا باغ احداث کنیم. در هر صورت، خاک‌ورزی قبل از کاشت نهال، یکی از مراحل ضروری برای درختکاری اصولی است. در این مرحله، اقداماتی مانند جمع‌آوری پلاستیک و ضایعات از سطح زمین، حذف علف‌های هرز، بقایای هرس گیاهان، آبیاری با آبپاش، شخم‌زدن زمین، صاف‌کردن ناهمواری زمین با بولدوزر و گریدر (با توجه به حجم کاشت نهال) تاثیر زیادی بر نتیجۀ کار دارد.

فصل ششم : مطالعات موردی کشت و جنگلداری موفق درختان بدون آبیاری

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

دامنه دمای قابل تحمل نهال نیز در انتخاب زمان کاشت آن مهم است و هنگام انتخاب نهال باید به این نکته توجه داشت. معمولاً شرایط دمایی بسیار گرم یا بسیار سرد، زمان مناسبی برای کاشت نهال نیست.

Report this page